Fotografi e rrallë: Fadil Vokrri, babai i Lorik Canës dhe Favzi Rama

0

Agim Cana, Fadil Vokrri dhe Favzi Rama, janë në këtë fotografi të rrallë. Që të tre ish-futbollistë të Prishtinës së dikrushme që i frikësoheshin edhe katërshja e madhe në Jugosllavi, Dinamo, Cërrvena Zvezda, Hajduk dhe Partizani.

Vokrri sot është kryetar i Federatës së Futbollit të Kosovës, Cana është i njohur edhe si babai i kapitenit të Kombëtares së Shqipërisë, ndërkaq Favzi Rama fatkeqësisht nuk jeton më, pasi siç dihet bashkë me futbollistin tjetër, Faton Domin, e kishin humbur jetën në një aksident në rrethinën e Komunës së Klinës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here