Fotografi e postuar nga Edi Rama: dy ushtarë të gatshëm të qëllojnë nga helikopteri

0

Më shumë se 5000 pëlqime, 50 shpërndarje dhe shumë komente në Facebook ka marrë kjo fotografi e postuar nga kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, e ku shihen dy ushtarë të Armatës shqiptare dhe flamuri kombëtar të lëshuar me litar nga helikopteri. Ka pasur komentues që me shaka kanë shkruar në gjuhën serbe “Provokacija” si dhe të tjerë që i kanë kërkuar Ramës që të investojë më seriozisht në ushtri.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here