Fotografi Albert Sinani: “Fotografoj çdo gjë që e shoh se duket bukur në objektiv”

0

Ndonëse nuk është ndonjë punë fitimprurëse, Albert Sinani e ka pasion fotografinë dhe e ndjekë atë.

Djali nga Drenasi, emri profesional i të cilit është Albert’s Photography, thotë se lidhja e tij me fotografinë nisi gjatë një vere, pastaj ai edhe u u bë asistent i një fotografi në Drenas.

Ai ka treguuar se ku e fokuson objektivin e tij. “Gjithçka që mendoj se mund të duket bukur përmes objektivit të fotoaparatit”. Deri më tash Alberi ka përcjellur shumë evenimente. “Deri tash kam përcjellur organizimet në komunën tonë duke e përfshirë edhe Miss & Mister Drenasi 2014, poashtu edhe Miss & Mister Pavarësia 2015 dhe në evenimentet e mëtutjeshme të bukurisë”, ka treguar ai.

Ai thotë se në të ardhmen do të përpiqet tat a hapë  ndonjë Studio Fotografike.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here