Foto-mesazh për opozitën kosovare, nga një veprimtar i LDK-së

0

Një veprimtar i LDK-së ka vendosur ta “përshëndes” opozitën kosovare me këtë foto të themeluesit të LDK-së dhe presidentit të parë të Kosovës, Ibrahim Rugova, në shoqëri të dy ish presidentëve amerikan.

“Kjo foto shkon per opoziten te ciles i ka humb rruga ne oborr. Ibrahim Rugova beri shtetin e Kosoves bashk me miqt e tij Amerikan”, ka shkruar Lum Preniqi në Facebook.

Derisa më heret  veprimtarët e partive në pushtet kanë qenë të përmbajtur, kohëve të fundit ata po u përgjigjen “më me zell” adresimeve të opozitarëve ose edhe po u qojnë “selame” me vetëiniciativë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here