FOTO-LAJM- Plaka nga Prizreni që jeton në një kontenjer

0

Kjo grua plakë jeton në Muradem të Komunës ss Prizrenit. Me rastin e Ramazanit ajo ësht vizituar nga disa qytetarë. “Nuk kam pasur fëmijë kurrë, burri më ka vdekur, ngela vetëm pa kurrëkënd. Nganjëherë vjen dikush i afërm i burrit dhe kujdeset sadopak për mua, por shumicën e kohës jam vet”, ka treguar ajo. Ajo është tetëdhjet e tre vjeçare dhe jeton në një kontenjer.

nena-150x150

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here