Foto-lajm: Kosova synon UEFA-n e FIFA-n e vijat në stadiume janë shtrembër

0

Kosova synon që të bëhet anëtare e UEFA-s dhe e FIFA-s, ku njëri nga standardet është edhe infrastruktura, ku stadiumet duhet të jenë të standardit të pranuar. Stadiumi në fotografi është në Kosovë, në të cilin luhen ndeshje zyrtare, ndërkaq vija siç shihet është e shtrembër.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here