FOTO-LAJM: Delet në rresht për një

0

Delet rresht për një, sikur nxënësit në shkollë apo ushtarët. Ka ndodhur në Bogë, Rugovë, si nështrim ndaj kushteve të krijuara nga bora e rënë. I ka fotografuar Skënder Thaçi. Fotografitë janë pëlqyer dhe shpërndarë shumë në rrjetet sociale.

DELET2

DELET1

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here