FOTO-LAJM: Albin Kurti dhe të tjerët në gjyq, u vazhdohet masa e njëjtë

0

Gjykata për Krime të Rënda në Pallatin e Drejtësisë ka vendosur që masa e sigurisë e cila u është caktuar më parë deputetëve Albin Kurti, Albulena Haxhiu e Faton Topalli, të mbetet ende në fuqi, ndërsa ka caktuar datën e seancës së radhës që do të mbahet më 15 shkurt, 2016.

Kjo gjykatë ka refuzuar ankesën e mbrojtjes së të pandehurve, deputetëve.

Noela Mahmutaj

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here