FOTO-HISTORI: Manastri i Deçanit, 1890

0

Një roje shqiptar qëndron në prag të derës së Manastirit të Deçanit. Shqiptarët me shekuj i kanë ruajtur dhe mbrojtur manastirët në Kosovë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here