FOTO-HISTORI: Kur ishte më i ri Kadri Veseli

0

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Vesli tani duke shumë me ndryshe se vite me parë. Ndryshimin e tij ne dukje dhe veshje e tregojnë edhe disa foto të papara deri me tani, shkruan Express.

Disa foto të nënkryetaritt të PDK-së janë bërë në Tiranë. E, disa duke se i përkasin kohës së studimeve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here