FOTO-HISTORI: Ibrahim Rugova e Edita Tahiri në takim me amerikanët

0

Edita Tahiri, Ibrahim Rugova në takim me diplomatët amerikan nga Departamenti i Shtetit, Shaun Burns dhe Jennifer Brush (e cila deri tash s’voni ka shërbyer edhe si Zëvendësshefe e UNMIK-ut).
Qëllimi i takimit: Lufta në Bosnjë dhe mundësia e përhapjes së saj dhe në Kosovë. Fotografia është huazuar nga një posti i Astrit Kolaj. Ngjarja ka ndodhur në vitet e 90-ta.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here