FOTO-HISTORI: Ibrahim Rugova e Christopher Hill në Astrazub të Malishevës

0

Ibrahim Rugova dhe Christopher Hill e kishin vizituar Malishevën në luftë. Kjo shihet edhe në këtë fotografi të gazetës Koha Ditore, por të postuar nga faqja “Dr Ibrahim Rugova – Na mungon”. Bashkë me Rugovën e Hillin janë edhe kryetekniku i ambulancës në fshatin Astrazub, Ismet Morina dhe Skënder Hyseni, ministri aktual i Punëve të Brendshme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here