Flet mjeku francez i Enver Hoxhës: “Ja pse Hoxha e mbante të izoluar Shqipërinë”

0

Mjeku personal i ish-diktatorit të Shqipërisë, Enver Hoxha, ka treguar pse klienti i tij e mbante të izoluar Shqipërinë nga vendet e tjera.

“-Kur e pyeta Enver Hoxhen se kush ishte arsyeja qe e mbante Shqiperine te izoluar, ai u pergjigj: “Doktor, une do e mbaj vendin edhe disa vjet te mbyllur sepse nese hap kufinjte shumica derrmuese do emigrojne sic kane bere nder shekuj. Shqiptari eshte i afte te jape maksimumin ne toke te huaj e ndersa ne toke te vet kontribuon duke pire raki rrushi dhe dellenje!”, ka shkruar Paul Milliez, Mjeku Francez i Hoxhës.

mjeku

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here