Flasin personat që e rrahën Feron (VIDEO)

0

Personat që e kanë rrahur Feron kanë folur për herë të parë publikisht.

Pak para arrestimit, ata janë deklaruar për ElitëShow dhe për arsyet se pse e kanë rrahur.

Për më shumë, shikoni videon më poshtë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here