Flamuri shqiptar dhe simboli i shqiponjës mes sallës së konferencave në SHBA

0
Flamuri shqiptar dhe simboli i shqiponjës bëhen pjesë e një salle konferencash në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
Një djalë shqiptar, pjesëmarrës në këtë konferencë, u ka kërkuar të gjithë pjesëmarrësve aty që të bëjnë simbolin e shqiponjës me duar, ndërsa vetë ka ngritur flamurin kuq e zi.
Shqiponja në duar e çdo pjesëmarrësi dhe flamuri shqiptarë në mes të sallës kanë dhuruar një moment shumë të bukur, i cili është fiksuar edhe në këtë foto.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here