Flamuri Kuq e Zi prej më të bukurve në botë

0

Bazuar në disa faqe interneti si ranker.com ku vizitorët kanë të drejtë për të votuar për
flamurin më të bukur në botë, flamuri Shqiptar është në listën e dytë. Lista e dhjetë flamujve
më të votuar është si vijon. 1. Meksika 2. Shqipëria 3. Britania 4. Kanada 5. Kosova 6. Brazili
7. SH.B.A 8. Spanja 9. Portugalia 10. Izraeli

Ndërsa në një faqe tjetër interneti Listosaur.com, flamuri shqiptar prapë është renditur në vendin
e dytë ku mes tjerash thuhet se ” flamuri është tërheqës nga pamja dhe ishte emblema e një heroi nga shekulli
i XV”, dhe këtu bëhet fjalë pra për Skënderbeun.
Ndërsa lista e dhjetë flamujve më të bukur në botë sipas kësaj faqe është si vijon. 1. Butani 2. Shqipëria 3. Nepali 4. Papua Ginea e Re 5. Sri Lanka 6. Korea Jugore 7. Kiribati 8. Japonia 9. Turkmenistani 10. Katari.

Përgatiti Ardian Maloku

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here