Flamuri i shqiptarëve dhe i serbëve afër në protestën e Shkupit

0

Kushdo që nuk e ka besuar që flamuri i shqiptarëve dhe i serbëve mund të gjenden në paqe afër njëri tjetrit, jo në takime zyrtare mes përfaqësuesve shtetërorë, po në organizime qytetare, atëherë pas protestës të së martës në Shkup do të reflektojë ndryshe. Afër dy flamujve ka qenë edhe ai i shtetit të Maqedonisë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here