Fjalët e burrit që prekën botën pas djegies së gruas: “Unë e dua shpirtin e saj”

0

Ish-modelja australiane Turia Pitt, pësoi djegie në 65% të trupit të saj duke humbur edhe gishtërinjtë në një aksident në një maratonë 100 kilometërshe.
Ajo qëndroi në spital për 5 muaj dhe i dashuri i saj la edhe punën për t’u kujdesur për të.
Kur ai u pyet në një intervistë për CNN: A ke menduar të paktën njëherë ta braktisje Turian dhe të paguaje dikë tjetër për t’u kujdesur për të?
Përgjigja e tij preku botën: “Unë jam martuar me shpirtin e saj, karakterin e saj dhe ajo është e vetmja femër që mund të përmbushë ëndrrat e mia”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here