Fituesi i Eurovizionit i qet këmbët mbi flamurin e Shqipërisë

0

Fituesi i sivjetmë i Eurovizionit, Måns Zelmerlöw nga Suedia, shihet i shtrirë në një shtrat, derisa flamuri i Shqipërisë i ka shërbyer si një shtrojë për këmbë. Në postimin e tij ai ka shkruar se është kthyer në arenë dhe se kjo është mënyra më komode dhe se po mundohet ta injorojë faktin se edhe njëzet e gjashtë shtete janë duke i përgatitur zërat e tyre përkrah tij.  “Back at the arena. Cozy mode. Trying to ignore the fact that 26 delegations are warming up their voices next to me. wink emoticon ‪#‎escSE‬ ‪#‎esc‬ ‪#‎mzheroes‬ ‪#‎Ljung‬ ‪#‎axelarigato‬”, ka shkruar ai.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here