Fillojnë riparimet e dëmeve të protestave të 24 janarit në ndërtesën e Qeverisë së Kosovës

0

Kanë kaluar gati dy muaj nga protestat e opozitës kundër Jabllanoviqit dhe shtetëzimit të kombinatit “Trepça”.Dëmet që u shkaktuan,kryesisht në ndërtesën e Qeverisë së Kosovës,u vlerësuan me qindra mijëra euro për buxhetin edhe ashtu të varfër të Republikës së Kosovës.Dëmet kanë filluar të riparohen dhe nuk mirret vesh zyrtarisht për ndonjë shumë të fiksuar nga kompania që kryen punën e plasimit të xhamave të ndërtesës së Qeverisë.

11051128_10205931836166139_1627085712_n

 

11051559_10205931836806155_1675895155_n

 

11072846_10205931836326143_1720820597_n

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here