FIFA vendos: përjashton nga futbolli për disa vite Blatterin dhe Platinin

0

Komisioni i Etikës pranë FIFA-s ka marrë një vendim radikal sa i përket Presidentit të FIFA-s dhe atij të UEFA-s.

Sepp Blatter dhe Michel Platini janë përjashtuar nga futbolli për 8 vite, të cilët akuzohen për korrupsion.

FIFA njofton se vendimi hyn në fuqi menjëherë, ndërsa Sepp Blatter dhe Michel Platini për tetë vitet e ardhshem nuk do të mund t’i ushtrojnë funksionet e tyre në sport.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here