Ferati: Burdushi më ofronte deri 10.000€ nëse e ftoj në emision me kushtin që…

0

Pas arrestimit të Burdushit ka ardhur edhe një postim interesant nga prezantuesi i njohur, Fehmi Ferati.

“Burdushi nëse zbulon sa para i ka dhënë (blerë) moderatorëve që e kishin “ftuar” në emisione për qëllim promovimi…do të çuditeni! Pas një emisioni që e kisha ftuar duke e ironizuar dhe mahitur për kotësinë e tij ekzorciste, e kishte kuptuar më vonë kundërefektin. Pas kësaj mua me ofronte prej 5000€ deri 10.000€ nëse e ftoj në emision me kushtin që pyetjet duhet shtruar sipas kerkeses së tij!”, ka shkruar Ferati.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here