Femra e grabitë femrën në Ferizaj

0

FERIZAJ, 5 SHKURT – Një fëmër shqiptare është arrestuar në Ferizaj pasi derisa ishte duke qëndruar në banesën e një femre tjetër të përkatësisë së njëjtë etnike ia ka marrë me dhunë asaj vathin e arit si dhe ka tentuar që t’i marrë edhe një unazë. Zyra për Informim e Policisë së Kosovës ka njoftuar se me vendim të prokurorit e dyshuara është dërguar në mbajtje.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here