Fëmija 11 vjeçar gjuan me top bore, shkakton aksident, dëmi 18 mijë euro

0

Gjatë stinës së dimrit ndër gjëra që pritet me qejf sidomos nga fëmijët, është gjuajtja me topa bore, megjithatë kjo lojë edhe pse duket e thjeshtë nganjëherë vë në rrezik të tjerët.

Një djalosh 11-vjeçar nga Zvicra ka shkaktuar një aksident duke formuar një top bore të cilin e hodhi drejt një kamioni që po kalonte në rrugë. Shoferi menjëherë preki frenat duke besuar se ai kishte shkelur apo kaluar mbi dicka.

Frenimi i vrullshëm bëri që makina mbrapa kamionit të mos ketë kohë të plotë reagimi duke i rënë në pjesën e pasme. Aksidenti ka shkaktuar dëme prej 20,000 frangash (18,000 euro) shkruan gazeta zvicerane, megjithatë askush nuk u lëndua.

Kjo gjë në Zvicër dhe konsiderohet vepër penale,  pasiqë qërpjeka për të bërë gjëra të tilla te makinat në lëvizje është e dënueshme pasiqë rrezikon trafikun rrugor.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here