Fejohet me të dashurën pas vdekjes

0
Abigail Hall from Doncaster, South Yorkshire who was found after a sudden unexplained death earlier this week. Since her death she has become engaged to her boyfriend Josh Thompson af ter her family gave their blessing. See Ross Parry copy RPYRING : A grief-stricken boyfriend has got 'engaged' to his girlfriend after her sudden death - and posted an image of his ring on her finger on Facebook. Tragic Abigail Hall, 18, collapsed and died on Wednesday night after less than a week at university. The devastating news was broken to her boyfriend Josh Thompson who was teaching tennis in Corfu and he immediately came home. After asking her parents for permission for the unusual gesture he put a ring on her finger and then announced ìAbigail Hall and I are now engaged. She is my life." Josh added on Facebook: "Words cannot express the love that I have for her, she was the reason I would wake up in the morning.

Një i dashur zemërthyer vendosi të fejohej me të dashurën e tij pas vdekjes dhe të postojë në rrjetet sociale foton me unazën e fejesës në gishtin e partneres së tij.

Abigail Hall, 18 vjeç, ndërroi jetë pak kohë pasi kishte nisur studimet në universitet. Ajo u gjet e vdekur në apartamentin e saj papritur.

Josh Thompson, i dashuri i saj udhëtoi menjëherë nga Korfuzi në Britaninë e Madhe dhe me lejen e prindërve të vajzës kërkoi që të fejohej me të.

“Fjalët nuk mund ta përshkruajnë dashurinë që kam për të. Ajo ishte arsyeja që zgjohesha çdo mëngjes. Faleminderit të gjithëve për mbështetjen që po i jepni familjes së Abbie-t dhe mua. Jeta nuk do të jetë më kurrë si më parë, ndaj duhet ta mbështesim njëri-tjetrin”, shkruan Josh.

18-vjeçarja nga Doncaster-i sapo kishte nisur studimet për shkenca biomjekësore në Universitetin Hallam në Sheffield. Ajo u gjet e pajetë ditën e mërkurë në apartamentin e vet. Policia beson se vdekja ka qenë natyrale dhe se nuk bëhet fjalë për një krim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here