Fatos Lubonja me një rubrikë aktualiteti në Agon News

0

Fatos Lubonja do të ketë më në fund emisionin e tij televiziv. “Këndi i Lubonjës” është emisioni më i ri, i cili do të ketë në fokus ngjarjet e aktualitetit.

“Në çdo fakt dhe ngjarje për të cilën kam folur dhe shkruar kam kërkuar dy gjëra, të vërtetën dhe ndryshimin e gjendjes për të cilën flet ai fakt apo ajo ngjarje.

Këtë do të bëjmë së bashku në këndin tim në lajmet e Agon Channel”, shprehet Lubonja në promon e emisionit. Ky emision pritet që të nisë më 4 prill.

Lubonja  është nga analistët më në zë të aktualitetit në vend dhe prej kohësh ai është aktiv në shtypin e shkruar me intervistat, qëndrimet dhe publicistikën e  tij.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here