Fatma Bakalli: “Dua të kapë majat e suksesit dhe të bëjë karrierë”

0

Që të prekë majat e suksesit në karrierë, është synimi i Fatma Bakallit.  Vajza që jeni mësuar ta shihni në reklamime të kompanive të ndryshme mori çmimin Miss “Eleganca” në organizimin e fundit “Miss& Mister Pavarësia e Kosovës 2015”, që u organizua muajin që shkoi në Prizren.

Ajo në një intervistë ka treguar se kush është në të vërtetë në jetën e përditshme, cilin e vlerëson si sukses më të madh deri më tash në karrierën e saj, kënd e ka idol etj.

 

A e prisnit çmimin “Miss Eleganca” në organizimin e fundit “Miss& Mister Pavarësia e Kosovës 2015”?

Nuk e prisja që do fitoja këtë çmim, por u gëzova shumë për vlerësimin që më dhanë.

Kush është Fatma jashtë fushës së prezantimit të bukurisë?

Një vajzë e thjeshtë.

Në sa ngjarje të bukurisë keni marrë pjesë deri më tash?

Eksperienca ime e parë ka qenë te një sfilatë mode me Digitalbin, gjithashtu kam marrë pjesë nëpër reklama, ndër to është reklama e Vodafonit dhe nëpër klipe të ndryshme, por pjesëmarrja e fundit ka qenë te “Miss& Mister Pavarësia e Kosovës 2015”.

Cili është suksesi juaj më i madh deri më tani?

Suksesi më i madh për mua është pjesëmarrja në “Miss& Mister Pavarësia e Kosovës 2015” dhe kurorëzimi me çmimin “Miss Eleganca”.

Cili është suksesi që dëshironi ta arrini?

Dua të kapë majat e suksesit dhe të bëjë karrierë.

Pse zgjodhët ta studioni Sociologjinë?

Zgjodha ta studioj Sociologjinë, sepse më pëlqen dhe e ndjej veten shumë mirë.

A keni ndonjë idol në profesion nga i cili frymëzoheni?

Po idoli im është Marilyn Monroe.

A do ta ndërronit Tiranën me një qytet tjetër?

Jo nuk do ta ndërroja.

A ju pëlqen leximi dhe ai kushtoni kohë?

Po më pëlqen dhe i kushtoj kohë saherë mundem.

Cili është burri ideal në mendjen tuaj?

Akoma nuk e kam menduar.

Cilat janë planet e juaja për të ardhmen?

Planet e mija per te ardhmen esht te mbaroj shkollen dhe pse jo nje sociologe shume e mir

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here