Familja e Donjeta Pajazitajt ka nevojë për ndihmë

0

Para pak ditësh në bjeshkët e Strellcit të Deçanit është gjetur trupi i pajetë i Donjeta Pajazitajt, vajzës së re që kishte qenë e zhdukur për gjashtë javë.

Ajo ka qenë e vetmja e punësuar në familjen e saj dhe e ka mbajtur familjen, ndërsa tash ata janë në gjendje të rëndë financiare.

Andaj dashamirë të familjes kanë përhapur një aksion për të kërkuar mbështetje financiare për familjen.

Për gjithë ata që mund të ndihmojnë familjen, mund ta bëjnë nëpërmes xhirollogarisë së hapur në Raiffeisen Bank, në emër të Halil Pajazitaj, nr. 1506030001242590. Për çfarëdo informacioni mund të kontaktoni në 044/182-689.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here