Familja Demaliaj ia vë emrin Beg birit të saj

0

Pinjolli më i ri i familjes Demaliaj, i lindur në Paris, ka marrë emrin e Komandant Begut.

“KOMANDANT…!!! Ende pa tu dhënë lamtumira e fundit të njoftoj se emri yt sot është Përtrirë. Sikur të kisha ty bashkëluftëtarë,shokë,vëlla dhe nipin më të mirë o Legjendari BEG M. RIZA nipi im i sapolindur me Krenari do ta bartë emrin tënd BEG M. DEMALIAJ…!!! U bëftë Trim si Ty…!!! KOMANDO…!!!”, shkruan Shkumbin Demaliaj.

Beg Rizaj humbi jetën në Kumanovë gjatë një përplasjeje të armatosur me forcat policore dhe ushtarake maqedonase më 9 dhe 10 maj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here