Fahri Xharra: Gëzohem kur po shoh leshverdhë e leshkuq, shqiptarët po duken si ilirët

0

Njohësi i Historisë, Fahri Xharra, thotë se shqiptarët gjithnjë e më shumë po duken si ilirët, të cilët, sipas tij ishin leshverdhë dhe leshkuqë. Ai ka postuar në rrjetin social Facebook një fotografi të familjes së mikut të tij lejen e të cilit e kishte marrë paraprakisht e të cilën e ka shoqëruar edhe me një postim.

POSTIMI

Miq të nderuar, një e posaqme e racës shqiptare ishin leshverdhët dhe leshkuqët.
Unë i gëzohem shumë faktit që po shoh përditë e më shumë flokëkuq dhe flokëverdh në tokat tona ; një shenjë e mirë që me rritjen e standardit jetësor ardhmërisë sonë po i vie ngjyra ilire.
Nje familje miqësh të mi më lejuan të postoj një foto nga familja e tyre.
Familja Rexhepi, për sot është familja më e bukur shqiptare. Rrnofshin! (fxh)

 

fahria

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here