Facebook-u në anomali për disa orë,u prekën edhe portale shqip

0
Pas reagimit të ashpër prej përdoruesve, ku facebook për një kohë ishte jashtë sistemit, këta të fundit kanë kërkuar falje.
Sipas Facebook ishte vetëm një virus që nuk kishe lejuar shumë njerëz të postojnë.
Disa nga portalet shqip patën të njëjtin fat.Administratorëve të faqeve iu pamnudësua qasja dhe si rezultat edhe u bë çkyqja komplet për disa orë,pa kurrfarë sqarimi.
Për një kohë ky rrjet social nuk kishte lejuar postimin sepse sipas tyre po shkeleshin politikat dhe siguria e faqes, por që në fakt ndodhi diçka tjetër.
Megjtihatë pas disa orësh anomalie gjithçka është kthyer në normalitet.
Nga stafi i rrjetit social më të fuqishëm në botë nuk pati asnjë kërkim falje ose sqarim të kësaj anomalie tek përdoruesit që u prekën.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here