Fabiona Borova, gjyqtarja e parë shqiptare me stemën e FIFA-s VIDEO

0

Pavarsisht hapave të parë që janë ndërmarrë gjatë 10-vjeçarit të fundit, futbolli mbetet ende një sport burrash në Shqipëri dhe kjo e bën edhe më të veçantë emerimin për herë të parë nga një gjyqtare femër, të stemës së FIFA-s, transmeton Tvsh. Për Fabiona Borovën, ky ka qenë kurorëzimi i një rrugëtimi afro 10-vjeçar, që pritet të hapë rrugën edhe për shumë vajza të tjera të apasionuara pas futbollit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here