Është mbajtur “Krosi i bardhë”, atletët nga Malisheva fitojnë në disa kategori

0

Nën organizimin e Federatës Atletike të Kosovës të dielën në parkun e Gërmisë në Prishtinë u zhvillua “Krosi i bardhë i Kosovës”. Në këtë garë morën pjesë të gjitha klubet e Kosovës ku në mesin e tyre ishte pjesëmarrës edhe Klubi i Atletikës Malisheva.

Atletët e këtij klubi fituan në këto kategori dhe disiplina: 1.Albin Hoti nga Klubi i Atletikës “Malisheva” u bë kampion i Kosovës në krosin e bardhë në kategorinë e pionerëve. 2.Lorent Mazreku nga Klubi I Atletikës “Malisheva” arriti të fitoi vendin e tretë në krosin e bardhë në kategorinë e pionerëve të rinjë ani pse ishte për 4 vite më i ri se konkurentët e tjerë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here