Është gjetur drogë tek i paraburgosuri në Pejë

0

Oficerët korrektuesë gjatë kontrollit në trup, të të paraburgosurve në Burgun e Pejës tek një i burgosur kanë gjetur dhe konfiskuar substancë të dyshuar narkotike të llojit Marihuanë me peshë 0.8 gram. Policia ka bërë me dije se njësiti përkatës është duke hetuar rastin. Nuk është dhënë asnjë shpjegim se çfarë masash mund të ndërmerren ose janë ndërmarrë ndaj të burgosurit në këtë rast.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here