Ernest Luma:Shkëlzen Maliqi “pinjoll i kryengritjes udbashe që po lind në Kosovë”

0

Zëdhënësi i AAK-së, Ernest Luma vazhdon të fyej e të etiketoj secilin që flet kundër liderit të partisë dhe vet partisë.

Luma u bë hit me shkatërrimin e karteles të NLB-së me afat të skaduar pas ndalimit të Ramush Haradinajt në Slloveni.

Së fundi Luma “iu ka gjuajt” Shkëlzen Maliqit, i cili në një intervistë tha se “Haradinajt i ka humbur rruga në oborr”. Ai e quan Maliqin udbash e jugosllav.

Lexojeni postimin e plotë të Lumës në Facebook:

Shkëlzen Mehmet Maliqi shumë shpejt ka me procedu’ me kërkesën për një përmendore babait të tij, në mes të Prishtinës.
Shkëlzen M.M. është një prej sythave të pranverës jugo-udbashe, e cila me të madhe po lulzon ne Kosovë!
Ky është pinjoll i kryengritjes udbashe, që po shpërthen në Kosovë!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here