Erdi Tejeci, djali që e ngriti flamurin e Kosovës në Eurovision

0

Ai i kishte vënë vetes një mision. Erdi Tejeci është një fans i madh i Eurovizion ka udhëtuar 700 km nga Kosova për ne Viena, ani pse vendi i tij nuk merr pjesë në Eurovizion. Vetëm që të duket edhe flamuri i Kosovës aty. Tejeci ka një ëndërr, ai dëshiron ta sheh Kosovën ne ketë festival. “E dua Eurovizionin.”, ka thëne ai për BuzzFeed. Atij i është dhëne një qasje më e madhe në sallë këtë herë, si pjesë e nje politike të festivalit për mbeshtetje për adhuruesit e mëdhenj të festivalit. Tejeci ka tërhequr vëmendjen e shume yjeve të festivalit, duke e sjellë flamurin e shtetit të tij. “Jo gjithkush e njeh flamurin e Kosovës, dhe të jem këtu me të është diçka shumë e mire”, thotë ai.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here