Enki pa sutjena bëhet lajm në Serbi dhe Kroaci

0

Televizioni “Zjarr” në Shqipëri po vazhdon të bëhet lajm nëpër mediumet tjera në rajon e më gjerë. Së fundmi janë mediet serbe dhe ato kroate ato të cilat i kanë kushtuar një vëmendje më të gjerë këtij televizioni në veçanti prezantueses 21 vjeçare Enki Bracaj.

Blic.rs dhe Jutarnji.hr që janë mediat që e kanë bërë lajmin.

Enka në këtë video është duke dhënë lajmin për Vuçiqin i cili flet për përmisimin e marrëdhënieve në mes të Serbisë dhe Shqipërisë. Enki Bracaj jeton në Tiranë dhe studion komunikimin masiv dhe marrëdhëniet me mediet.

Ajo thtoë se është shumë e vështirë për të hyrë në botën e televizionit kështu q

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here