Ende gjinden mina, në Korreticë u gjetën 14 mina anti-tank

0

Në Korreticë të Drenasit njësitet për deminim të KFOR -it amerikan dhe FSK-së, kanë vazhduar kërkimin e mjeteve të dyshuara plasëse. Policia e Kosovës ka bërë me dije sot se këto njësi kanë arritur t’ i gjejnë edhe 14 mina anti-tank dhe 200 gramë eksploziv TNT të cilat i kanë tërhequr pa incidente.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here