Eliona Pitarka, tashmë imazh i “Medusa caffe” si dhe prezantuese në “Zjarr TV”

0

Ajo tashmë ka rënë në sy si modele dhe ofertat për bashkëpunim normal që i bëhen. Ajo është imazhi i “Medusa caffe” që tanimë  është edhe në aeroportin e vetëm të Shqipërisë si dhe prezantuese e emisonit muzikor “Teleposta” në “Zjarr TV”.  Fjala është për modelen e njohur shqiptare Eliona Pitarka. Se për kënd bëhet fjalë mund të shiihet edhe në fotografitë e saj.

Eliona3

Eliona2

Eliona1

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here