Elefantin e zhytur në hendek e nxjerrin me ndihmën e një makine (video)

0

Elefantin e kanë parë të zhytur në një hendek fshatarët e një fshati në Kenya.Edhe pas “intervenimeve” të shumta të fshatarëve me qëllim të lirimit të elefantit nga hedeku i mbuluar nga uji dhe balta,pas 12 orë qendrimi,u desht të intervenohet me makinë të madhe e cila ndihmoi nxjerrjen dhe shpëtimin e elefantit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here