Elbasan Area,nga një plis për secilin (video)

0

Në Stadiumin e Elbasanit duket që gjithçka është gati për të nisur ndeshja në mes kombëtares shqiptare dhe Armenisë.Bile gati janë edhe “plisat” dhe koreografia që është përgatitur enkas për këtë ndeshje.Në “Elbasan Area nga një plis gati për secilin”.

Shikoni videon më posht:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here