Edhe Sllovenia mbyllë kufijtë

0

Pas hungarezëve dhe të tjerëve, edhe sllovenët kanë vendosur t`ua mbyllin kufijtë refugjatëve që vijnë nga shteti i tyre fqinj, Kroacia. Autoritetet sllovene, sipas informatave që kanë dhënë vet, kanë ndalur të enjten një tren me rreth 200 refugjatë.

Para kësaj, Qeveria e Sllovenisë pati paralajmëruar se do të sjellë në fuqi sërish praktikën e kontrollimeve në kufij.

Që nga mbyllja e kufijve me tela gjemborë që e beri para sa ditësh Hungaria, rruga e re që u ka mbetur ne dispozicion refugjatëve në drejtim të perëndimit është ajo që kalon nëpër Kroaci dhe Slloveni.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here