Edhe Norvegjia po përgatit terenin për mbyllje të kufijve

0

Norvegjia është e gatshme të vendosë kontrolle kufitare nëse numri i azilkërkuesve që hyjnë në këtë vend rritet, ka thënë ministri i Drejtësisë dhe Sigurisë Publike, Anders Anundsen.

“Po vlerësojmë masa të ndryshme. Rritja e kontrollit në kufi është njëra nga gjërat që po konsiderojmë”, ka thënë Anundsen, raporton Reuters.

“Varet nga numri i të arriturve. Nëse numri i tyre rritet në mënyrë të konsiderueshme ose besojmë se nuk kemi siguri të mjaftueshme të kufijve, atëherë do të vendosim kontrolle”, ka thënë Anundsen.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here