Edhe një rekord Ginis:kanadezi që fluturon mbi liqe (video)

0

Kanadezi i ri ka vendosur rekord Ginis, duke fluturuar mbi liqen. Ai me ndihmën e fluturakes mbi të cilën qëndron në këmbrë dhe të cilën e ka konstruktuar vetë, fluturoi mbi liqenin Haverbrod.

Libri i rekordeve Ginis, konfirmoi se Katalin Aleksandar Duru, ka fluturuar me fluturaken e tij më shumë se 275 metra.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here