E zë gjumi në dyqan,nuk e heton askush

0

Amerikani Harvey Champine ka qëndruar dy ditë në një dyqan të “Ikeas” pa u vërejtuar nga punëtorët.

Isha në «Ikea»  dhe kam vendosur të ec nëpër dyqan. I ulur në një nga shtretërit e ekspozuar për t’u çlodhur pak më kishte zënë gjumi. Kur u zgjova, dyqani ishte i mbyllur dhe kisha mbetur në duqan, tregon Chempajn.

Ai thotë se në qoftë se “Ikea” kishte sensorë të sigurisë, ndoshta do të kishte zbuluar dhe pastaj kishte për të shpjeguar se si e gjeti veten në dyqan.

«Por  nuk kishte sensorë dhe aventura kishte filluar», tregon ai.

«Të nesërmen në mëngjes, kur u zgjova dyqani ishte tashmë plot me punëtorë dhe konsumatorë», thekson amerikani.

Ditën tjetër e njëjta gjë ka ndodhur, por tashmë ishte mërzitur dhe vendosi për të dhënë fund aventures në IKEA dhe ka ikur për në shtëpi.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here