E rrahë të dashurën dhe ia publikon fotot intime në “Instagram”

0

Një femër nga Prishtina ka raportuar se i dashuri i saj vazhdimisht e kishte rrahur si dhe në “INSTAGRAM” i kishte publikuar foto intime, në të cilat ishin ajo dhe i dashuri i saj. Policia gjatë kontrollit të të dashurit të kësaj femre ka gjetur një thikë e cila është konfiskuar. Me urdhër të prokurorit ky mashkull i dhunshëm  është dërguar në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here