E rrahë personin zyrtar duke e  kërcënuar me armë-lodër

0

Ankuesi, person zyrtar, ka raportuar se derisa ishte në vendpunimet e tij, nën kërcënim të armës ishte sulmuar fizikisht nga një qytetar. Por arma me të cilën ishte kërcënuar ky zyrtar, më vonë është kuptuar se nuk kishte qenë armë e vërtetë. Viktima ka pësuar lëndime të lehta trupore, ndërsa nga sulmuesi Policia e Kosovës e ka konfiskuar një armë-lodër. Me vendim të prokurorit sulmuesi është arrestuar dhe pas intervistimit është dërguar në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here