E pranojnë vjedhjen

0

Në Gjilan janë arrestuar dy qytetarë pasi që kanë vjedhur në marketin “Diana” 64 pako cigare të ndryshme, dy kamera, një telefon mobil, një shtëpizë kompjuteri, një llap top, një portofol dhe një DVD . Gjatë intervistimit të arrestuarit e kanë pranuar veprën. Me vendim të prokurorit janë kontrolluar edhe dy lokacione ku banojnë të dyshuarit me ç’rast janë gjetur dhe konfiskuar si prova materiale një portofol, një tastatur dhe një orë dore. Të arestuarit janë dërguar në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here