E merr ta provoj veturën e 10 mijë eurove dhe nuk ia kthen pronarit

0

Një qytetar nga lagja “Dardani” në Prishtinë ka raportuar në Policinë e Kosovës se një person ia ka marr veturën e tij me mashtrim. Ai ka bërë me dije se pasi që ishte marr vesh me personin e përmendur, për shitjen e veturës së tij të tipit Audi, i dyshuari i kishte marr veturën për të provuar dhe më nuk është kthyer. Sipas Ankuesit, vlera e veturës është rreth 10.200 euro.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here