E godet me veturë, pak i duket kjo, del e kërcënon edhe me armë

0

Një qytetar nga Prishtina e ka informuar policinë se derisa ishte duke lëvizur me veturën e tij, aksidentalisht është goditur nga një veturë tjetër. Më pas nga ajo veturë ka dalur një person i panjohur dhe me armë në dorë në mënyrë kërcënuese iu ka drejtuar këtij qytetari. Për fatin e tij kërcënuesi është larguar nga vendi i ngjarjes pa shkaktuar ndonjë problem, ndërkohë që tani njësiti përkatës policor është duke e hetuar rastin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here